Tijd aan Boord


Contactinfo(at)tijdgeest.info

Postadresse:
VOF Geurtsen - Haase
Hans-Sachs-Str. 3
45711 Datteln
Germany


Uw route naar de TijdgeestStart

b.v. utrecht arthur sullivanhof 8

Bestemming
Thuishaven Tijdgeest
Harlingen Nieuwe Willemskade
8861 XB Harlingen NL


Zelf kokkerellenAan boord wordt gekookt op gas. Het fornuis heeft 4 grote industrie-pitten en daarnaast zijn er nog 3 kleinere pitten. De oven heeft een afmeting van 53x53x28 cm en het rooster een afmeting van 53x53 cm, en biedt plaats aan vier ovenschalen, dit is ruim voldoende om voor 20 personen (incl. bemanning) het eten klaar te maken. De kombuis is compleet ingericht.Ideen voor recepten vind u in ons scheepskookboek.

Er betaat ook de mogelijkheid om aan boord te barbecuen. Twee stuks zijn er aan boord. Wel dient u zelf de houtskool mee te nemen en een en ander is natuurlijk afhankelijk van het weer. Als u dit inplant voor de maaltijd is het voor ons nodig om dat vooraf te weten voor de route-planning, omdat het niet in elke haven is toegestaan.

Het is aan te bevelen de inkopen twee dagen vooruit te doen, zodat we flexibel zijn en spontane ideeën in daden kunnenomzetten, zonder dat er bijvoorbeeld de volgende ochtend brood nodig is voor het ontbijt. Het kan zijn dat het een prachtige avond is om te ankeren, en het zou zonde zijn dit te laten schieten.

Volpension met assistentieAls u organisatie van het kokkerellen uit handen wil geven, maar de groep er wel lol in heeft gemeenschappelijk de maaltijden te bereiden dan is dit een atractief aanbod. Wij huren een scheepskok in die de hele planning der maaltijden op zich neemt, de boodschappenlijstjes maakt en met behulp van kleine kookgroepjes heerlijke maaltijden kan toveren. De inkopen, de keukendienst en het afwassen wordt gezellig met de groep gedaan!

 

 

Complete cateringAls u alles wat betrekking heeft tot de maaltijden uit handen wil geven, en mischien zelfs een kulinaire fijnproever bent, dan kunnen wij een offerte schrijven voor complete verzorging. Hier moet er rekening mee worden gehouden dat de kok ook een hutje voor zichzelf nodig heeft, dus dan kan van maximaal 16 personen worden uitgegaan!